KAPELLVEIEN BARNEBOLIG OG AVLASTNING

Kapellveien Barnebolig og avlastning

BARNA PÅ KAPELLVEIEN

kapellveien6

På Kapellveien kan det egentlig være barn og ungdom fra 0 til 18 år. De fleste barna på Kapellveien pleier å være mellom 7 til 18 år.

På Kapellveien er det både noen barn som bor, og noen barn som bare er der innimellom. Noen er her annenhver helg, og noen er der flere dager. 

Nå er det 2 som som bor på Kapellveien, og 4 barn som er der innimellom.

Det er 3 forskjellige avdelinger på Kapellveien. Noen av barna er på en avdeling sammen med hverandre, og noen av barna kan være på en avdeling for seg selv.

Selv om barna sover og spiser på forskjellige avdelinger, kan de være av og til være sammen i hagen, eller dra på turer sammen.

Hvert barn kan bli enig med de voksne om man vil dra på turer og være i hagen alene, eller være sammen med noen av de andre barna.

 

 

AVDELING A

Avdeling A er den største avdelingen. Der er det 3 soverom, lekerom, bad, kjøkken og stue, og etkapbar0 rom hvor en nattevakt kan sove.

Alle barna har litt forskjellige soverom. Vi vil gjerne at barna skal synes soverommet sitt er fint, og en trygg plass å sove.

De voksne på Kapellveien pleier å snakke med barna og foreldrene deres, og bli enige om hva som kan være fint og smart å ha på soverommet.

På lekerommet kan barna leke enten alene, eller sammen. Det kommer litt an på hva barna liker best, og hva som er passer bra med andre ting man skal gjøre. Det pleier alltid å være voksne sammen med barna og passe på alt er trygt, og at barna har det gøy og bra.

På lekerommet er det en huske, en buss-seng, og mange leker og bøker. Hvis det er noen leker barna synes er veldig morsomme å leke med, pleier de voksne på Kapellveien å prøve å kjøpe sånne.

På avdeling A er det et ganske stort bad. På badet er det skap hvor barna kan ha ting som er smart å ha på badet

.kapbar2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På avdeling A er det et stort kjøkken, der man kan lage mat, og spise

.kapbar3

I stuen kan man se på tv, leke, eller spise

kapbar4
kapbar5
kapbar6

 

 Vi har en stor hage. I hagen er det masse plass til å leke, sparke ball, eller bruke huskene eller trampolinen.

kapbar7
kapbar8

 

På forsiden av huset er det også en huske man kan leke med.

kapbar9

 

VI LIGGER I KAPELLVEIEN 6, PÅ GREFSEN I OSLO

 

Kart 
TRIKK: Du kan ta trikk nr. 17 til Grefsen stasjon.

Du kan ta trikk nr. 11, 12 eller 13 til Storo.trikk2

T-BANE: Du kan ta bane nr. 4 eller 5 til Storo. t bane3
ikon buss BUSS: Du kan ta buss til Storo, Sinsen eller Diesen.

Uansett om du tar trikk, t-bane eller buss, tar det ca fem minutter å gå fra holdeplassen til Kapellveien Barnebolig og avlastning. 

Om oss


Kapellveien Barnebolig og avlastning er en ideell virksomhet. Vi  startet opp i 1998 og ligger sentralt i Oslo, lokalisert i rolige omgivelser på Grefsen / Kjelsås

 

Beliggenhet


Kontakt info


Habiliteringsenter
22 79 73 00

Barnebolig og avlastning
48 99 48 19

Mail
post@kapellveien.no

Kontaktskjema